Hírek, aktualitások: Általános

Nyíregyházán át vezetnek a Lions-jóság svéd kamionjai 2022. november 09. 16:00 Nyíregyházán át vezetnek a Lions-jóság svéd kamionjai

A világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezetének hazai bázisa, a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a nyíregyházi lionok által meghirdetett Ukrajna Help segélyprogramjában hónapok óta kalkulálhat a svéd testvérszervezetek támogatásával. Ennek apropóján látogatott Nyíregyházára Anders Rendik svéd D-101 alkormányzó felesége, Rita társaságában.

bővebben arrow_forward
A harminc évet ünnepeltük Nyírbátorban 2022. szeptember 23. 19:00 A harminc évet ünnepeltük Nyírbátorban

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte a Nyírbátori Lions Club. Az Első Nyíregyházi Lions Clubot dr. Chrabák László, Cidor Mihály, Lipták Lajos és feleségeik képviselték. Az este jótékonysági programmal folytatódott a Nyírbátori Kulturális Központban, ahol Buzogány Béla Színháza előadásának tapsolhattak. A befolyt összeget a fogyatékkal élők otthoni ápolásának támogatására fordítja a klub.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba