Kakaópor és generátor is érkezett Malmöből

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az orosz-ukrán háború kitörése után felkérte az Első Nyíregyházi Lions Clubot a nemzetközi és a hazai felajánlások minél hatékonyabb koordinálására. A nyíregyháziak korábban is folyamatosan segítettek a lehetőségeikhez mérten a kárpátaljai rászorulókon.

Legutóbb november 11-én, pénteken a svéd támogatásból (Anders Rendik svéd D-101 alkormányzó hathatós közreműködésével) az Ukrajna Help segélyprogramban indítottak útnak szállítmányt. A nyíregyházi klub két tagja, Cidor Mihály és Cidor Mihályné fogadta a generátorból, kakaóporból, édességből és egészségügyi termékekből álló adományt. A továbbszállításáról, a célbajuttatásról a Kárpátaljai Református Egyház gondoskodott.

Szöveg: Ladányi Tóth Lajos
Fotó: Cidor Mihály


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba