Elsöprő sikert aratott a virtuális bál

Két éve, a pandémia idején az Első Nyíregyházi Lions az online térben már rendezett virtuális bált, ami országos szinten is az újdonság erejével hatott. Ezúttal pénteken tartották meg a különleges támogatói estet. Aki támogatójegyet igényelt, a webes felületen megtekinthette a színvonalas műsort, és még nyerhetett is a tombolasorsoláson.  

A világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezetének hazai bázisa, a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége (LCMSZ) Gödöllőn tartotta az idei csúcstalálkozóját. Piedesztálra emelték az Első Nyíregyházi Lions Clubot: az éves munkája elismeréséül az LCMSZ által adományozható legmagasabb elismerést, a Melvin Jones-díjat kapta. Melvin Jones alapította a világszervezetet 1917-ben, az Egyesült Államokban. Megalakulása óta a világ több mint 200 országában vannak jelen, a 46 ezer klubban közel 1,35 millió tagot számlálnak.

– Az online támogatói estünk bevétele több mint 2 millió forint lett, amit teljes egészében az eddig is támogatott rászorulók – többek között a Jósa András Oktatókórház, a különböző szociális, oktatási intézmények, Covid-árvák, vakok és gyengénlátók, kulturális szervezetek – támogatására használjuk fel - közölte dr. Chrabák László, az Első Nyíregyházi Lions Club elnöke.  
Szöveg: Ladányi Tóth Lajos
Fotó: Jeles Attila

Köszönet a műsor fellépőinek:
Csernák Mónika, Csernák Tibor, Marianet Trió, Munkácsi Anita, Nagyidai Gergő, Szikes zenekar, Tánctanoda-Margaráta-Lókötő, Topogó, Ispiláng, Terne Cserhaja, Zentai Edit

Támogatók
Borbás-Sikorszki Ildikó
Borháló
Botoló Nonprofit Közhasznú Kft.
DIEGO
Dömötör Judit
Győri Kristóf
Hotel Kálvária Győr
Kornai Tibor
KÖBE
Life&Style Ékszer
Mediaworks Hungary
MOST Kft.
Musik World Hangszerbolt
Non-Plusz Kft.
Notesz Papírbolt
Nyírbátori Lions Klub
Nyíregyházi Tánctanoda
Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.
Nyírség Táncegyüttes
OPTI-MÁR Kft.
Orosz András
Ponte D' Oro Pizzéria
Radóczi János
Sky Travel Utazási Iroda
Tett Technikum
Tulipa Kft.
Urbin Judit
Vagép Zrt.
Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola
Vela Kft.
valamint az Antal, a Chrabák, a Cidor, a Demarcsek, a Girhiny, a Jeles, a Jenei, a Lipták, a Márföldi, a Tóth, a Téglási, a Vinnai család, Bordás Béla és Papp Judit
 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba