Ruhaadományok a Ridensnek a Lions jóvoltából

Ruhaadományok a Ridensnek a Lions jóvoltából

A Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium régóta ápol kapcsolatot az Első Nyíregyházi Lions Clubbal. Jeles Emőke klubtag, korábbi klubelnök az év végén átnyújtotta az összegyűjtött ruhaadományokat a Széchenyi utcai intézményben, ahol nagy örömmel fogadták.  

A Ridens egy fogyatékkal élő fiatalokat képző iskola Nyíregyházán. Az intézmény egy száz évnél is idősebb, mindig iskola céljára használt régi és új teljesen akadálymentesített épületekben működik a belvárosban.
Az iskolában kollégiumi ellátás mellett megváltozott egészségi állapotú diákok tanulhatnak. Felvehetőek a 14–25 év közötti tanulásban akadályozott, hallás-, látás-, mozgássérült, autista, valamint halmozottan sérült fiatalok. Az iskolai oktatást rehabilitációs fejlesztés egészíti ki.Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba