Ringató klub: textilpelenkák a kórháznak

Az Első Nyíregyházi Lions Club többek között a a Jósa András Oktatókórház szülészeti osztályát is támogatja.

Tavalyelőtt nagy sikert aratott az Első Nyíregyházi Lions Club Retro bálja. Az est bevételét a Jósa András Oktatókórház szülészeti osztályán tevékenykedő Ringató klub fenntartására fordították.

A ringatók azóta is folytatják az érzelemben gazdag, jószolgálati tevékenységüket. A napokban Jeles Emőke és Tóthné Szkróbó Anita klubtagok a Jósa András Oktatókórházban voltak, és 100  textilpelenkát vittek magukkal, amihez a Babavilág bolthálózat nyíregyházi üzletében  kedvezményesen jutottak hozzá. Ők ezzel támogatták a jótékonykodásukat, ami igazán „baba”.  Emőke és Anita egybehangzóan állította, hogy csodálatos, napsütéses délelőttöt töltöttek el több ikerpár társaságában.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba