Hírek, aktualitások

Oroszlánként segítenek Nyíregyházán 2022. március 19. 09:00 Oroszlánként segítenek Nyíregyházán

Az Első Nyíregyházi Lions Club koordinálja, hogy jó helyre kerüljenek a Lions-adományok. Dr. Fogarassy Csaba, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója a nagy tapasztalattal rendelkező Cidor Mihály zónaelnököt és az Első Nyíregyházi Lions Club tettrekész csapatát kérte fel a jószolgálati program irányítására és koordinálására.

bővebben arrow_forward
Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC 2019. július 10. 09:00 Cserediákokat látott vendégül az Első Nyíregyházi LC

Olasz és francia diákok érezték remekül magukat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az Első Nyíregyházi Lions Club jóvoltából. A Lions Ifjúsági Cseretábor program keretein belül ezúttal a Jeles és a Nyári család látta vendégül az olasz és francia diákokat, akik többek között ellátogattak a Nyíregyházi Állatparkba, a Jósa András Múzeumba és a nyírbátori Sárkány fürdőbe is.

bővebben arrow_forward
Farsang a Leókkal a CSÁO-ban 2019. március 04. 14:00 Farsang a Leókkal a CSÁO-ban

Az Első Nyíregyházi Lions Club első alkalommal vett részt a nyíregyházi Családok Átmeneti Otthonának farsangi ünnepségén. A klubot Vinnainé Belicza Henrietta és Tóthné Szkróbó Anita képviselték, és velük tartott négy Leo (Gégény Boglárka, Molnár Enikő, Sivadó Zita és Tóth Dorottya) is, akik tevékenyen kivették a részüket a lebonyolításban, amiért hálásak voltak az otthon lakói.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba