Bemutatkozás

"Mindannyian mások vagyunk!" - Tehetségnap és tehetség konferencia
Kedves Barátaim!

Örömmel küldöm valamennyi Lions klub részére az Első Nyíregyházi Lions Club meghívóját.

Olyan nem mindennapi rendezvényre invitálunk benneteket amely évek óta egyik meghatározó aktivitása a nyíregyházi klubnak.
A programról már a szeptemberi nemzetközi Lions újságban is terjedelmes cikk jelent meg, ezzel is elismerve ennek a kezdeményezésnek a sikerét.

Nem árulok el nagy titkot ha tájékoztatlak benneteket, hogy a következő kormányzói évben ennek a programnak kiemelkedő szerepet szánunk, amely reményeink szerint nagyban segíthet majd bennünket abban, hogy a hagyományos székesfehérvári VAGYOK-ot minden eddiginél sikeresebbé tegyük.

A Szövetség által támogatott "Mindannyian mások vagyunk!" - Tehetségnap és tehetség konferencia olyan egész napos program amelyben lehetőség nyílik majd megismerni azt hogy sérült, hátrányos helyzetű embertársaink részére hogyan szervezhetünk meg egy komplex tehetségsegítő programot, hogyan vehetjük fel a kapcsolatot a társszervezetekkel, hogyan pályázhatunk ezen programok megvalósítása érdekében. Szeretnénk ezt a jó példát valamennyi klubnak elérhetővé tenni, ezért kérlek benneteket éljetek a lehetőséggel és tiszteljétek meg a szervezőket azzal hogy részt vesztek a programon, megismeritek annak lehetőségeit és kapcsolódtok a kezdeményezéshez.

A tehetségnappal kapcsolatban az alábbi linken kaphattok bővebb információt: 

A programmal kapcsolatos további információkat: Demarcsek Zsuzsától az alábbi elérhetőségeken kaptok:

06-30-9036480

demarcsekzs@gmail.com

Regisztrálni az alábbi linken lehet: REGISZTRÁCIÓ

Köszönettel
dr Chrabák László
I. alkormányzó


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba