COVID árvákat segített az Első Nyíregyházi Lions Club

2021. október 1-jén, pénteken rendezték meg a szövetség aktuális kabinetülését, melynek keretein belül adományátadásra is sor került. A kabinetülésnek ezúttal is a Wanatka Központ adott otthont.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége október 1-jére hívta össze soron következő kabinetülését, melyen dr. Fogarassy Csaba kormányzó vezetésével részletesen megvitatásra kerültek az aktuális napirendi pontok.

Az Első Nyíregyházi LC online adománygyűjtő kampányba kezdett a tavasz végén, melynek során 1 200 000 Ft-ot gyűjtöttek össze. Erre lehetett pályázni COVID árváknak, a beérkezett pályázatok közül 10-en részesülnek belőle, egyenként 120 000 Ft értékben.

A kabinetülésen Dr. Chrabák László volt kormányzó és Cidor Mihály zónaelnök a nyíregyházi klub képviseletében adta át az első ilyen adományt egy COVID árvának és hozzátartozójának. Mivel nagy szükség van a hasonló segítségre, a klub szeretné folytatni az adományok gyűjtését.

A kabinetülést követően, október második hétvégéjén is folytatódott az adományok átadása. A klub az idei évben még egy 5 alkalomból álló koncertsorozatot is szervez a covid árvák megsegítésére!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba