VII. Mindannyian Mások Vagyunk Tehetségnap és Konferencia

Szeretettel hívunk és várunk Benneteket a 2020. március 11-én megrendezendő VII. Mindannyian mások vagyunk! - Tehetségnapra és Konferenciára, amelynek a célja, hogy tájékoztatást kapjanak a clubok arról, milyen segítséget tudnak nyújtani a clubok tehetséggondozó tevékenységéhez a Magyar Tehetséggondozó Társaság szakemberei.

Törekszünk arra, hogy az igényeknek megfelelő támogatást biztosítsunk, és megtaláljuk a megfelelő együttműködő partnereket. A konferencián többféle egyműködési és támogatási lehetőségről szóló előadás után lehetőség nyílik a konkrét igények feltérképezésére, egyeztetésére.

Részvételi szándékotokat szíveskedjetek Chrabák Lászlónak jelezni a chrabak.laszlo@upcmail.hu email címen.

A konferenciát követően a regisztrált vendégek számára ebédet biztosítunk.

Részletek a csatolt dokumentumban!

Szeretettel, és Lions Barátsággal várunk Benneteket!

Chrabák László elnök,
Demarcsek Zsuzsa témafelelős


Képgaléria


Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba