Nyiregyháza Lions Club

“ Mindannyian másak vagyunk tehetségnap és konferencia”
Kedves Barátaim!

Örömmel küldöm valamennyi Lions klub részére az Első Nyíregyházi Lions Club meghívóját.
Olyan nem mindennapi rendezvényre invitálunk benneteket amely évek óta egyik meghatározó aktivitása a nyíregyházi klubnak.
A programról már a szeptemberi nemzetközi Lions újságban is terjedelmes cikk jelent meg, ezzel is elismerve ennek a kezdeményezésnek a sikerét.
Nem árulok el nagy titkot ha tájékoztatlak benneteket, hogy a következő kormányzói évben ennek a programnak kiemelkedő szerepet szánunk, amely reményeink szerint nagyban segíthet majd bennünket abban, hogy a hagyományos székesfehérvári VAGYOK-ot minden eddiginél sikeresebbé tegyük.
A Szövetség által támogatott “ Mindannyian másak vagyunk tehetségnap és konferencia” olyan egész napos program amelyben lehetőség nyílik majd megismerni azt hogy sérült, hátrányos helyzetű embertársaink részére hogyan szervezhetünk meg egy komplex tehetségsegítő programot, hogyan vehetjük fel a kapcsolatot a társszervezetekkel, hogyan pályázhatunk ezen programok megvalósítása érdekében. Szeretnénk ezt a jó példát valamennyi klubnak elérhetővé tenni, ezért kérlek benneteket éljetek a lehetőséggel és tiszteljétek meg a szervezőket azzal hogy részt vesztek a programon, megismeritek annak lehetőségeit és kapcsolódtok a kezdeményezéshez.

A tehetségnappal kapcsolatban az alábbi linken kaphattok bővebb információt: https://www.youtube.com/watch?v=puHzkHg2Aq0&t=160s/
A programmal kapcsolatos további információkat: Demarcsek Zsuzsától az alábbi elérhetőségeken kaptok: 06-30-9036480, demarcsekzs@gmail.com,
Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/azarAnXOhiOuZBfH3,


Köszönettel

dr Chrabák László
I. alkormányzó


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba