Nyíregyháza “Együtt” – Tehetségkonferencia

2018. 10. 07-én Nyíregyháza “Együtt” – Tehetségkonferencia a Nyíregyházi Jókai Mór Református Iskola, valamint a Vásárhelyi Tehetségpont közös szervezésében került megrendezésre.

A konferencián lehetőség nyílt a rendezvény résztvevőit köszönteni, illetve tájékoztatni Szövetségünk életéről, a további együttműködés lehetőségeiről tárgyalni. Az "Együtt" - Tehetségkonferencia az együttműködésről és annak valódi erejéről szólt.

A rendezvényen előadások voltak hallhatók a tehetséggondozás témakörében: a rendezvényen többek között Demarcsek Zsuzsa az Első Nyíregyházi Lions Club tagja, valamint dr. Balogh László professzor, a Magyar Tehetséggondozó Társaság elnöke tartott előadást. A konferencián jelen volt dr. Chrabák László kormányzó is.

A konferencián lehetőség nyílt a konferencia részvevőit köszönteni, illetve tájékoztatni Szövetségünk életéről, a további együttműködés további lehetőségeiről tárgyalni.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba