Nagy segítség a Lions Clubtól a beteg fiúnak

Pátroha – Danku Zsolt másodikos kisdiák, akikre büszkék lehetnek Pátrohán, hiszen kiváló eredménnyel végezte el az első osztályt. Azonban most egy még nagyobb vizsgára készül: az orvosok megtalálták ritka betegségének okát.
Hathetes koráig kétszer kellett újraéleszteni, és kiderült, hasfalhártya nélkül született. Ezt a betegséget korrekciós műtéttel Németországban tudják helyrehozni, ami sok pénzbe kerül. Ehhez adott az édesanya kérésére támogatást az Első Nyíregyházi Lions Club, az adományt a szervezet soros elnöke, Cidor Mihály hétfőn adta át a családnak.

Az édesanya megköszönte a támogatást és elmondta: így már közel 4 millió megvan a műtéthez szükséges 7 millió forintból. A német klinika azzal biztatja a családot, hogy nem kell előre, egy összegben kifizetni a teljes költséget, de azzal számolni kell, hogy a gyógyulás során esetleg bekövetkező komplikáció további költséggel járhat. Ha októberben összegyűlne a gyógyuláshoz szükséges pénz, talán már farsangra hazajöhetne a pátrohai kisfiú.

SZON-PS


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba