Lions Nap Nyíregyházán és az országban

Nyíregyháza – Pénteken a belváros benépesült, ahol az Első Nyíregyházi Lions Club napja az egészségmegőrzésről és a segítő szándékról szólt.
A Katasztrófavédelem sátraiban ingyenes egészségfelmérés keretében vérnyomást, vércukor szintet, has körfogatot, koleszterin szintet mértek, életmód tanácsokat adtak, vizsgálták a talpat, arcüreget, szemet, és ki lehetett próbálni a speedfitnesst is. A köszöntő szavak után az önkormányzat képviseletében Rendes Sándor adta át a polgármester dr. Kovács Ferenc üdvözletét, kifejezve, hogy a város számára fontos ennek a civil szervezetnek az évek óta kifejtett karitatív munkája.

Utána a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház orvosigazgató helyettese dr. Francz Mónika köszönte meg azokat az adományokat, amikkel a gyógyító munkához járultak hozzá a korábbi évek során az „oroszlánok”. A rendezvényt a mostani elnök, Girhinyné Sárközi Ágota nyitotta meg. (A Lions Club belső szabályai szerint mindig más az elnök, így egy idő után mindenki elnök lehet). Negyedszer tartottak Nyíregyházán Lions napot, de a mai napon az országban minden városban Lions napot rendeztek, ahol működik ilyen klub. A téren Mediball bemutatót tartottak. Őket a színpadon követte zenés táncos műsor. A megnyitó esemény szavait Szabó Ildikó jeltolmács fordította le azok számára, akik csak így értik meg a hallottakat.

Forrás: www.szon.hu

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba