Lions-bál a megyeházán

Nyíregyháza – Az Első Nyíregyházi Lions Club hagyományos jótékonysági bálját a bevált helyszínen, a megyeházán tartotta.

A hangulatos rendezvényen Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke nem pusztán a helyiséget biztosította, aktív részvételével emelte a program rangját. A bált megtisztelte jelenlétével István Zsolt, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, aki Nyíregyházán érettségizett kedvesével érkezett Miskolcról.

Az elnök személye a Első Nyíregyházi Lions Club alapszabálya szerint évente változik: Cidor Mihály utódja Jeles Emőke lett. A bevételt természetesen ezúttal is teljes mértékben karitatív célra fordítja a jótékonysági szervezet.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba