Jeles tett e nemes cselekedet

Már több mint három hónapja tart az orosz-ukrán háborús konfliktus. Még február végén
kezdeményezte az Első Nyíregyházi Lions Club, hogy azonnal segítséget nyújtsanak a bajbajutott kárpátaljai rászorulóknak. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége habozás nélkül az ügy mellé állt. Megbízták a nyíregyházi klubot a nemzetközi és a hazai felajánlások koordinálásával.

Legutóbb május 27-én, pénteken a német támogatásból megközelítőleg nyolcszázezer forint értékű tartós élelmiszerből álló szállítmánnyal pakolták meg a Lions-kisbuszt. A pakolásban Cidor Mihály és Lipták Lajos vállalt oroszlánrészt, a szállítást Jeles Attila  vállalta fel önzetlenül. Márokpapiban, a D-Pethe Agro telephelyén fogadták az adományt, és az azóta a Kárpátaljai Református Egyház illetékeseinek jóvoltából a megfelelő helyre jutott el.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba