Egészségmegőrzés az Országos Lions nap keretében

2010. március 19-én, pénteken 14.oo.-tól 17.oo.-ig az Országos Lions nap keretében egészségmegőrző programot szervez az Első Nyíregyházi Lions Club.
Az egészség megőrző program a Nyíregyházi Kossuth téren kerül megrendezésre, melynek során:

– az ÁNTSZ szűrőbusza többek között szemészeti, szív és érrendszeri, magas – vérnyomás, cukorbetegséggel kapcsolatos szűréseket

– A Jósa András orvosai közül:

Dr. Deák Ágnes szemész főorvosnő, valamint Dr. Úr László szemész szakorvos szemfenék, valamint szemnyomás mérést

Dr. Szabó Éva ortopéd-sebész főorvos bokasüllyedés és lúdtalp vizsgálatot

Dr. Papp Zsuzsa belgyógyász és diabetikus főorvos vércukor és vérnyomás vizsgálatot

Dr. Hajnal Judit főorvosnő -az MBT Magyarország képviseletében- számítógépes talpvizsgálatot végez

A program keretében a Magyar Vöröskereszttel együtt véradást is szervezünk a METROPOL Üzletház 0. szintjén. A SPIRIT Sportegyesület ásványvíz bemutatót tart.

A Lions nap nyíregyházi eseményét a Kossuth téren néptánc előadás, könnyűzenei produkciók, valamint Mediball bemutató színesíti.

Kérlek, hogy az egészség megőrzés fontosságára szeretteid, barátaid, munkatársaid figyelmét hívd fel és a program lehetőségéről tájékoztasd.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Este 19 órakor a Váci Mihály Művelődési Központ színháztermében a Tökmakk című komédiát nézhetik meg az érdeklődők a Talán Teátrum előadásában. Az 1000Ft-os belépő megvásárlásával a Klub jótékonysági alapját gyarapítja minden néző.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba