Beregszászon adták át a Lions-adományokat

Beregszász – Ismét országos gyűjtést szervezett a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a kárpátaljai rászorultak megsegítésére.
Három gyűjtőponton (Győrben dr. Solymosiné dr. Kis Ilona, Budapesten Keys Mária, Nyíregyházán Cidor Mihály) várták az adományokat, a cipősdobozba zárt ajándékokat. A több mint 300 ajándékcsomag mellett téli ruházatot, tartós élelmiszert, könyveket, játékokat juttattak el személyesen.

– Beregszászon Koleszár Péter kormányzó adta át az ajándékokat, ahová elkísértük Cidor Mihállyal programfelelőssel együtt. Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka, a Beregszászi Lions Klub tagja megköszönte az adományok gyűjtésében részt vettek áldozatos munkáját, illetve a Magyar Református Szeretetszolgálat közreműködését – számolt be a jótékonyságról dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének nyíregyházi, első alkormányzója.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba