Beregszászon adták át a Lions-adományokat

Beregszász – Ismét országos gyűjtést szervezett a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a kárpátaljai rászorultak megsegítésére.
Három gyűjtőponton (Győrben dr. Solymosiné dr. Kis Ilona, Budapesten Keys Mária, Nyíregyházán Cidor Mihály) várták az adományokat, a cipősdobozba zárt ajándékokat. A több mint 300 ajándékcsomag mellett téli ruházatot, tartós élelmiszert, könyveket, játékokat juttattak el személyesen.

– Beregszászon Koleszár Péter kormányzó adta át az ajándékokat, ahová elkísértük Cidor Mihállyal programfelelőssel együtt. Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka, a Beregszászi Lions Klub tagja megköszönte az adományok gyűjtésében részt vettek áldozatos munkáját, illetve a Magyar Református Szeretetszolgálat közreműködését – számolt be a jótékonyságról dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének nyíregyházi, első alkormányzója.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba