X. Mindannyian Mások Vagyunk! - Tehetségnap és tehetségkonferencia

esemény kezdete: 2024. április 23. 09:00

2024. április 23-án, kedden az Első Nyíregyházi Lions Club szervezésében ismét megrendezik a ´´Mindannyian Mások Vagyunk´´ - Tehetségnap és tehetségkonferencia névre keresztelt, hagyományos rendezvényüket.

Az Első Nyíregyházi Lions Club az elmúlt években végzett jószolgálati munkája keretében kiemelt figyelmet fordított a tehetségek, kiemelten a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű tehetségek támogatására.

Köszönhetően klubtársuknak, Demarcsek Zsuzsának, a 10 évvel ezelőtt elindított rendezvényük "Mindannyian Mások Vagyunk" méltán viszi jó hírüket nemcsak a LIONS világában, hanem elismerést váltott ki a Nyíregyháza MJV, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye vezetői mellett az országos szakmai berkekben is.

A rendezvénnyel kapcsolatos információk, a csatolt file-okban tekinthetőek meg!Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba