Újabb jelentős adomány Nyíregyházáról

Az orosz-ukrán háború kitörése után megszokott, hogy az Első Nyíregyházi Lions Club tagjai közül többen is sürögnek-forognak a péntek reggeli bepakolásnál. A több mint félmillió forintos adomány ezúttal is Márokpapiban, a D. Pethe Agro telephelyén pihent meg rövid ideig, onnan vitték tovább Kárpátaljára.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének megbízásából az Első Nyíregyházi Lions Club koordinálja a segélyszállítmányokat. Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka gondoskodik arról, hogy garantáltan a megfelelő helyre jussanak el az adományok.

Ezúttal a konzervek között volt zöldborsó, különleges marhavagdalt, csaldi sertésmájas, babfőzelék kolbásszal, babgulyás, lencsefőzelék lecsókolbásszal, paradicsomos húsgombóc, sólet csípős kolbásszal, a tésztafélék közül copfocska, fodros nagykocka, cérnametélt és olaszcsavart, illetve kristálycukor is került az élelmiszercsomagba.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba