Szemszűrő-programot szervezett az Első Nyíregyházi Lions Klub

 

Nyíregyháza – Az Első Nyíregyházi Lions Klub november 5-8. között három helyszínen, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségeinek eszközeivel szemszűrő programot szervezett, így segítve az 1917-ben létrejött Lions mozgalom alapvető célját, küzdeni a látás védelméért, megelőzni a visszafordíthatatlan látásromlást, a vakságot.

A klub szervezésében, négy napon keresztül folytatódott a szűrőprogram. Először Hodászon, majd Kemecsén, a Répási Mihály Szolgáltató központban és végül Nyírteleken, az Idősek Otthonában. A vizsgálatokat a Jósa András Oktatókórház szemész szakorvosai végezték. A szűrésen résztvevő 81 fő közel felének volt valamilyen elváltozása, akik szakrendelőkhöz lettek irányítva.

A klub kiértékelte a program tapasztalatait és már készül a következő alkalomra, a program folytatására.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba