Svédországból érkezett kamion Nyíregyházára

Újabb jelentős adomány érhet célba – köszönhetően a kiváló szervezésnek, az önzetlen segítségnek és a továbbra is élénk együttműködésnek. Az orosz-ukrán háborús helyzet a skandináv országban élő Lions-tagokra is hatással volt.

Pázmányi György korábbi Lions-kormányzó hathatós közreműködésével a svédországi Södra Sandby városából kelt útra egy kamion, amelyben 29 raklapon különböző takarók, tisztálkodási szerek kaptak helyet.

A Waberer's nyergesvontatója a megbeszéltek szerint percre pontosan március 25-én 9 órakor gördült a Trans Packing Kft. telephelyére, ahol Varga László ügyvezető igazgatónak köszönhetően ideiglenes otthonára talált a rakomány.

A helyszínen az Első Nyíregyházi Lions Club részéről Cidor Mihály projektfelelős, Bordás Béla és Ladányi Tóth Lajos tagok fogadták a kamiont. A svédországi küldemény ezt követően Kárpátaljára kerül, ahol Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka gondoskodik arról, hogy garantáltan a megfelelő helyre jusson el az adomány. 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba