Remekül érezték magukat a nyíregyháziak a gálán

A koronavírus-járványhelyzet sokáig akadályozta a báli összejöveteleket. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége újra megrendezhette a hagyományos gáláját, melynek ezúttal szombaton az impozáns Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont. A Lions egy olyan önkéntes alapon szerveződő közösség, amelynek világszerte közel 1,5 millió tagja van. Magyarországon és további 205 országban elsősorban a látás megőrzése, a látássérültek segítése, a környezetvédelem érdekében tevékenykednek, most pedig a kárpátaljai magyarok megsegítésére is fókuszálnak.  
Az Első Nyíregyházi Lions Clubot Cidor Mihály és Márföldi István, valamint feleségeik képviselték. Dr. Fogarassy Csaba, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója beszédében kiemelte a nyíregyházi klub kárpátaljai segélyprogramban kifejtett kiemelkedő aktivitását.


Cidor Mihály (balról az első) és Márföldi István (balról a második) is remekül érezte magát a fővárosi gálán


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba