Mexikótól Tajvanig viszik Nyíregyháza hírét

Nyíregyháza – Oroszországból, Izraelből, Dániából, Mexikóból és Tajvanról érkeztek azok a fiatalok a szabolcsi megyeszékhelyre, akik az Ifjúsági csereprogram részeként tartózkodnak Magyarországon.

Az Első Nyíregyházi Lions Club vendégeiként a fogadó családokkal és a gyerekekkel igazán jól sikerült a nyitány Jeles Attila és családja jóvoltából – Nyírpazonyban. A vendégek játékos vetélkedő során bizonyíthatták, hogy mit tudnak Magyarországról, majd a magyar szereplők – a „klubgyerekek” és a szüleik: Girhinyék, Jelesék, Liptákék, Bócsiék, Medvéék, Nagyék és Chrabák László, valamint a szimpatizánsok Tóth Boglárka, Sajtos Fanni személyében – arról számoltak be, hogy ők mennyire ismerik a vendégek országait.

A programban többek között szerepelt sétarepülés és múzeumlátogatás, megismerkedtek Sárospatak és Tokaj nevezetességeivel, sőt, a szabolcsi földvárban még egy rövid tanórát is meghallgathattak kísérőiktől Magyarország történelméről. Minden este más család vendégszeretetét élvezhették, és a labdarúgó-világbajnokság meccseit is együtt nézték meg kivetítőkön. Mindenki számára élmény volt a közösen eltöltött tartalmas egy hét. A vendégdiákok magyarországi látogatásukat egy kéthetes Lions-táborral folytatják, melynek során többek között Szeged, a Balaton és Budapest látványosságait járják be.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba