Lions csomópont Nyíregyházán

Nyíregyháza – Az Első Nyíregyházi Lions Klub kezdeményezésére a Városkezelési Kft-vel közös finanszírozásban a megyeszékhely több pontján szereltek már felhangjelző készülékeket a forgalmas gyalogátkelőhelyeknél, így például a Vay Ádám körút és Körte utca, az Inczédy sor és Szent István utca, a Vay Ádám körút és VMK, illetve a Kossuth tér és Bocskai utcai zebráknál.

Április 20-án 18 órától újabb „beszélő” jelzőlámpás csomópont átadására kerül sor Nyíregyházán, a Vay Ádám körút és a Körte utca sarkán.

A Lions csomópont a vakok és gyengénlátók közlekedését segíti, a civil szervezet éppen ezért jelképesen a Nyírségi Látássérültek Egyesülete képviselőinek adja birtokba az átkelőhelyet.

Forrás: www.szon.hu

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba