Lions adomány a látásért, a gyógyulásért

Nyíregyháza – Idén immár 12. alkalommal érkezett adománnyal az Első Nyíregyházi Lions Klub a Jósa András Oktatókórházba.
Nézze meg a fotókat!
A humanitárius szervezet fő célja a szem, a látás megóvása, a mozgásában korlátozott emberek támogatása, valamint a cukorbetegség és annak kísérő tüneteivel küzdők segítése. A szerdai ünnepségen a Lions Klub tagjai az idei jótékonysági báljuk bevételéből származó adományt adták át a Szemészeti Osztály Gyermek szemészeti rendelő, a Fül- orr- gégészeti Osztály gyermekszakrendelő, az Ortopédiai Osztály, valamint a Nyírségi Diabetes Centrum osztályvezető főorvosain, főorvosain keresztül a betegeknek.

– A jótékonysági nálunk bevételéből most 400 ezer forintot hoztunk a kórház különböző osztályainak – mondta Girhinyné Sárközi Ágota, a 2001-ben alakult Első Nyíregyházi Lions Klub soros elnöke. – Tudjuk, hogy ez csepp a tengerben, ám az idei adomány elosztásánál figyeltünk arra, hogy az osztályok milyen eszköz beszerzését tartják a legfontosabbnak – folytatta az elnök. A nyíregyházi szervezet jótékonysági akciója még nem ért véget, hiszen december 20-án a Nyíregyházi Főiskola Bessenyei termében Sebestyén Márta Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar népdalénekes ad koncertet, melynek bevételét a látássérültek és a Bárczi-iskola támogatására fordítják.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba