Jószolgálati cselekedet: kórház a város szívében

Nyíregyháza – Újabb nemes cselekedetre készül az Első Nyíregyházi Lions Club.

A 2000-ben életre keltett jótékonysági szervezet alapvető küldetése a vakok és gyengén látók segítése. Ezúttal április 19-én, pénteken 14-16 óráig a Kossuth téri Lions Napon hívják fel magukra, és rajtuk keresztül az egészség megóvására a figyelmet.

A Chloé New Yorkban (ex-Rolling Rock Étterem) Girhinyné Sárközi Ágota, a klub soros elnöke elmondta, hogy immár negyedszer rendezik meg az ingyenes szűrőprogramukat. A város szívében lesz vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint-mérés, számítógépes talpvizsgálat, cipőviselési tanácsadás, arcüreg-vizsgálat, speedfitness-terápia és újraélesztési bemutató is. A városháza különtermében a véradó állomás dolgozói a Vöröskereszt szervezésében várják a donorokat. Dr. Szabó Éva ortopéd sebész főorvos az Első Nyíregyházi Lions Club és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közötti együttműködés hatékonyságát hangsúlyozta. Minden érdeklődőt szívesen látnak a pénteki program során a város szívében, ahol az egészség lesz a szervezők szívügye.

Forrás: www.szon.hu

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba