Hasznos szenzorokat ajándékozott a Lions a cukorbetegekért

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Lions Club tagjai a vércukorszint folyamatos ellenőrzését segítő szenzorokat adtak át d. Gaál Zsolt főorvosnak, aki a Jósa András Oktatókórház belgyógyászati osztályát vezeti.

A cukorbetegségben szenvedők vizsgálatát segítő eszköz rendszeres és folyamatos adatfrissítései világos képet adnak a cukorszint változásairól, így az eredmények kevésbé függnek az újbegyes vércukorszint mérésétől. A szenzorok adatait jeladó juttatja el az inzulin pumpához, melynek tökéletes működését eredményezi. Ez a megoldás különösen hasznos gyermekeknek, sportoló fiatalok, hölgyeknek, akik terhesek, vagy gyermekvállalást terveznek.

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba