Ha Márokpapi, akkor hála a Lions-szervezetnek

Húsvét előtt ismét jelentős adománnyal kelt útra az Első Nyíregyházi Lions Club küldöttsége. Ezúttal Antal Roland klubelnök, Cidor Mihály klubtag, a kárpátaljai segélyprogram koordinátora és Ladányi Tóth Lajos klubtag utazott el a D. Pethe Agro telephelyére.

Márokpapin D. Pethe István fogadta házigazdaként az újabb, közel 600 ezer forint értékű tartós élelmiszert. Szintén április 13-án érkezett oda Veszprémből és Kecskemétről is a takaró, a matrac, a hálózsák és a tartós élelmiszer. Az összérték közel 5 millió forint.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének megbízásából az Első Nyíregyházi Lions Club koordinálja a segélyszállítmányokat. Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka gondoskodik arról, hogy garantáltan a megfelelő helyre jussanak el az adományok.

Ezúttal a Kelet-Magyarország napilapnak és a Kölcsey Televíziónak is nyilatkoztak az átadás apropóján. D. Pethe István sokadszor emelte ki: nagyon hálás a Lions-szervezetnek a példás összefogásért, a rengeteg felajánlásért, és köszönetét fejezte ki a nyíregyházi klubnak a flottul működő koordinálásért.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba