Éva volt a sofőr, német felajánlás ért célba

Az orosz-ukrán háború kirobbanása utáni helyzetben a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az Első Nyíregyházi Lions Clubot kérte fel a nemzetközi és a hazai felajánlások koordinálására. Ezúttal a németországi támogatás második részét váltották át különböző tartós élelmiszerre – megközelítőleg félmillió forint értékben.

A pakolásnál Lipták Lajos és Bordás Béla szorgoskodott, Téglási Nagy Éva személyében pedig hölgy ült a kormánynál, ő navigált a D-Pethe Agro telephelyére. A kisbuszból kipakolták az adományt, amely a Kárpátaljai Református Egyház jóvoltából jut el a megfelelő helyre.

Szöveg: Ladányi Tóth Lajos 

Fotó: Cidor Mihály


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba