Előadást szervezett az Első Nyíregyházi Lions Club fiók klubja, a Debreceni LC

A Debreceni Kőr Dáma Egyesülettel, valamint a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesületével karöltve szervezte meg első aktivitását 2019. február 22-én, pénteken Debrecenben a Debreceni Lions Club, az Első Nyíregyházi Lions Club újonnan alakult fiók klubja. 

“A lemez két oldala” című láthatatlan színházi előadást megelőzően a klub tagjai szemszűrést szerveztek az érdeklődők számára. A rendezvényt megtisztelte Bús Gábor régióelnök, dr. Kökény Mihály egészségügyi programfelelős, Lipták Lajos, az Első Nyíregyházi Lions Club elnöke, valamint Dr. Chrabák László kormányzó is.

Az Első Nyíregyházi Lions Club fiók klubjaként 11 lelkes "debreceni fiatal" alakította meg 2018. november 23-án a Debreceni Lions Clubot. A klub első elnöke Fábi János lett.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba