A fiú, akinek sikerült kitörni a csendből és a sötétből

Nyíregyháza – A neves Snétberger Zenei Tehetség Központba készül az X-Faktor és a LIKE-döntő után.

Váradi Gusztáv, a nyíregyházi Ridens Szakképző Iskola tanulója sokak számára az X-Faktor tehetségkutató versenyből lehet ismerős, ahol Oláh Gergő Törj ki a csendből! című dalát előadva bejutott a felkészítőtáborba, majd a félszáz legjobb közé, egészen a Mentorok Házának küszöbéig.

Guszti azóta sikert aratott a nyíregyházi LIKE Tehetségkutatón, korábban pedig több országos Ki mit tud? fesztivál győztes énekhangja volt. A velencei művészeti fesztiválon, a Vidoron, a Középiskolai Kollégiumok Megyei Kulturális Fesztiválján, a FŐHE-n, a megyeházán, a Bencs-villában és az Első Nyíregyházi Lions Klub rendezvényein való szereplések is megerősítették benne, hogy az éneklés és az énekesi pálya az ő világa.

Nyártól tanulás

– Bár küszöbön a vakáció, a nyári szünet számomra nem a pihenésről, hanem a „továbbtanulásról” fog szólni – árulta el Guszti. – Felvettek a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetség Központba, amely missziójának tekinti a fiatal, hátrányos helyzetű roma zenei tehetségek világszínvonalú képzését és mentorálását, hozzásegítve őket karrierjük elindításához.

– Életem legszebb és legnagyobb szakmai felkészülése előtt állok. A hat hetes programot egy őszi, tavaszi bentlakásos képzés követi, és persze sok-sok fellépés. Sokak mellett nagyon hálás vagyok a felkészítőtanáromnak, dr. Venter Györgynének, az iskolámnak, a Tomsits Rudolf és a Vikár művészeti iskoláknak, a Lions klubnak és a Mentor Alapítványnak!

Forrás: www.szon.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Nyíregyházi Lions Club

Adószámunk:
18807912-1-15
Számlaszám:
12042809-00128538-01200008

cím: 4400 Nyíregyháza,
Bethlen Gábor u. 30.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba